1 eBrókerház - Áru CFD-k
Áru CFD-k
Áru CFD-k

Jövedelmező és jó kiindulási pont olyan tőzsdei árukkal kereskedni, mint az olaj, arany és az ezüst, amelyekről gyakran hallhat a hírekben. Az indexek, részvények és devizapárok mellett számos más nyersanyag kereskedését is lehetővé tesszük a számlájáról. Az eBrokerhouse-nál CFD-k és spot ügyletek formájában is kereskedhet tőzsdei árukkal (ahol ezt a helyi szabályozások engedik) és kihasználhatja a piaci tendenciákat.

 

 Az áru CFD-k online kereskedelme viszonylag egyszerű folyamat, de nem olyan tevékenység, amelyet sok házi feladat elvégzése nélkül kell folytatnia. Az a tradicionális módszer, amikor a brókert megrendelések felhívására és a visszahívás várakozására szolgál, hogy megadja a kitöltött rendelési árat, kevésbé hatékony, mint az online kereskedelem.


Az árut természetesen termesztik vagy termelik a környezetben. Az árucikkek néhány példája a platina, arany, gyapot, búza, szarvasmarha, fűrészáru, olaj, narancslé, sertéshús és cukor. Általában a legkeresettebb áruk az olaj, az arany és az ezüst, és a nemzetközi és a nemzeti piacokon egyaránt megtalálhatók, különféle egyéb árucikkek mellett. Ezen áruk árai elsősorban keresletükön és kínálatukon alapulnak. Hagyományosan a nagyvállalatok voltak a fő szereplők az árupiacon. Ugyanakkor sok olyan befektető van, akik most hozzáférnek a piachoz az interneten keresztül. A nagyvállalatoknak és a vállalatoknak árukra van szükségük a működéshez - a ruházati gyártók pamutra, a szupermarketek és éttermek szarvasmarhára, az építőipar fűrészárukra.

 

CFD kereskedés

   

A CFD-k (árkülönbözeti ügyletek) segítségével a befektetők egy egész sor pénzügyi termékkel kereskedhetnek az indexektől a nyersanyagokig anélkül, hogy fizikailag birtokba vennék ezeket. A CFD-k népszerű, sokat kereskedett termékek – általában határidős szerződések – ármozgásait követik, és lehetővé teszik, hogy az egyéni kereskedők bevett kereskedési eszközök, mint például technikai és fundamentális elemzések segítségével kihasználhassák a piaci trendeket.

A tőkeáttételnek köszönhetően népszerű kereskedési formává váltak a CFD-k. Ezzel a gyakorlatban maximalizálhatja vásárlóerejét úgy, hogy csak a kezdőtőkéjét teszi kockára.

 

 

Az árukereskedés előnyei:

 

  • CFD-n keresztül ismert áruk széles skálájához férhet hozzá anélkül, hogy azokat fizikailag birtokolná.
  • Maximalizálja portfóliója lehetőségeit tőkeáttételes áruk kereskedelmével (ahol a helyi szabályozások ezt engedik).
  • Csökkentse portfóliója költségét áru CFD ügyletek nyitásával, versenyképes "spread-ek" mellett, ügylet-nyitási/-zárási jutalékok nélkül.

 

 

Jelenleg ez a termék a platformon nem elérhető.

 

Kereskedési figyelmeztetés:

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. A lakossági befektetői számlák 75,6 %-án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

 

Befektetési Szolgáltató Zrt.

1072 Budapest, 
Rákóczi út 42.

H - P: 9:00 - 18:00
Szo - V: zárva

tel: +361 880 8400 | fax: +361 880 8440
email: strategy@ebrokerhaz.hu

 

 

Az EBROKERHOUSE és a Trade GM által kínált termékekhez és szolgáltatásokhoz való hozzáférést – beleértve a pénzügyi eszközöket is – az eBrókerház Befektetési Szolgáltató Zrt. (H-1072 Budapest, Rákóczi út 42.) biztosítja, melynek tevékenységét a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete a III/73.059/2000., illetve a III/73.059-4/2002. számú határozatával engedélyezte és a Magyar Nemzeti Bank felügyeli.

Az eBrókerház Befeketetési Szolgáltató Zrt. az Ügyfelei által az EBROKERHOUSE Online Kereskedési Platformon keresztül megadott megbízásokat az Interactive Brokers LLC. (székhely: Two Pickwick Plaza, Greenwich, CT 06830) felé,míg a Trade GM Trader online kereskedési platformon keresztül megadott megbízásokat a Temple Capital PTY Ltd. (székhely: 377 Rivonia Boulevard, Rivonia Sandton, 2128, South Africa) felé továbbítja végrehajtás céljából.


A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. A lakossági befektetői számlák 68,00 %-án veszteség keletkezik ennél a szolgáltatónál történő CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát. A tájékoztatóban található anyagok kizárólag reklám és marketing célokat szolgálnak és semmilyen esetben sem tekinthetőek – sem kifejezetten, vagy hallgatólagosan, sem közvetve vagy közvetlenül – pénzügyi eszközre vonatkozó befektetési tanácsnak, ajánlatnak, vagy befektetési stratégiára vonatkozó javaslatnak. Továbbá kérjük, hogy bizonyosodjon meg arról, hogy befektetéseinek aktív kezeléséhez elegendő idővel rendelkezik-e. A CFD-k származékos pénzügyi eszközök, melyek árát annak a mögöttes terméknek az árából származtatják, amelyre a CFD vonatkozik (például deviza, áru, indexek, részvény stb.). A származékos pénzügyi eszközök (pl. CFD) és az érintett piacok rendkívül volatilisek lehetnek. A mögöttes termékek árai, és ezek hatására a CFD-k árai gyorsan és széles tartományban, előre nem látható eseményekre, vagy a körülményekben bekövetkezett változásokra reagálva változhatnak, beleértve a gazdasági hatásokat, melyek egyike sem ellenőrizhető sem az ügyfelek, sem az EBROKERHOUSE által. A feltüntetett árak és információk a piaci körülmények függvényében gyorsan változhatnak. Amikor Ön a lakhelyétől különböző ország devizájában denominált Forex, vagy CFD pozícióba fektet be, számolnia kell a különböző devizák közötti konverzióval, melyek lehetnek akár pozitív, akár negatív hatásúak. A fenti hirdetésben megjelenített, múltbeli teljesítményre vagy szimulált múltbeli teljesítményre vonatkozó mutatók nem jelentenek előrejelzést jövőbeli eredményekre vonatkozóan. A hirdetésekben kereskedőként megjelenített személyek neve, képe, személyes adatai kizárólag prezentációs és illusztrációs célokat szolgálnak, és nem feltétlenül tartoznak tényleges kereskedési tevékenységet végző személyekhez (a valós adatok adatvédelmi célból bizalmasan kerülnek kezelésre). Minden, a hirdetésben szereplő kereskedő által kinyilvánított vélemény nem valós kijelentés, hanem egy adott eszköz valós múltbeli teljesítményére és azzal kapcsolatos kereskedési tapasztalatra vonatkozó utalás. Minden megjelenített ügylet valódi múltbeli eseményt ábrázol, de semmilyen formában nem indikáció bármely ügyfél korábbi és/vagy jövőbeni ügyleteire, illetve kereskedésére vonatkozóan.