1 eBrókerház - Részvény CFD-k
Részvény CFD-k
Részvény CFD-k

Most már kényelmesen kereskedhet a világ legnépszerübb részvényeivel! Kihasználva a tőkeáttétel adta lehetőségeket, növelje meg beruházása nagyságát. Az EBROKERHOUSE egy olyan fejlett technológiával rendelkező felületet fejlesztett ki, mely lehetőséget ad ügyfeleinek, hogy kényelmesen kereskedhessenek a gyorsan mozgó tőzsdei piacon. Válassza ki az Önnek legalkalmasabb platformunkat mely lehetőséget ad az élő részvénypiaci ügyletek megnyitására, mint például az Apple, Google, Microsoft és még sok más!

 

A részvény CFD-k tőzsdén kívüli szerződések, amelyek biztosítják az alapul szolgáló részvények megtérülését, ideértve az osztalékokat és a vállalati tevékenységeket.
Megállapodás a vevő és az eBrokerhouse Ltd. között a részvény aktuális értékének és egy későbbi időpontban fennálló értékének különbségének cseréjére. Ha hosszú pozícióval rendelkezik, és a különbség pozitív, fizetünk Önnek. Ha negatív, akkor Ön fizet.


A részvény CFD-kel a fedezeti számlán keresztül kereskednek, és így hosszú és rövid tőkeáttételes pozíciókba léphetnek. A CFD ára a mögöttes részvény tőzsdei árfolyamán jegyzett ára.

 

Jelenleg mintegy száz részvény CFD-t kínálunk az USA, Európa és Ázsia fő piacaira.

 

Tények:

 

  • A jól ismert részvények széles skálájával való kereskedés révén nyereségre tehet szert anélkül, hogy fizikailag megvásárolná az eszközt.
  • Tegyen szert kitettségre nemzetközi cégek részvényárfolyamainak mozgása révén, bárhol is tartózkodik.
  • Azáltal, hogy CFD eszközként kereskedik a részvényekkel, nyereségre tehet szert az árfolyamok ingadozását kihasználva, miközben a tőkeáttétel segítségével maximalizálja hozamát.

 

 

Jellegzetességek:

 

  • Csökkentse portfóliója költségét részvény CFD kereskedésével, versenyképes "spread-ek" mellett, ügylet-nyitási/-zárási jutalékok nélkül. Nincsenek szabályozási, elszámolási, illetve jegyzési díjak (egyéb díjak felmerülhetnek).
  • A kereskedés megkezdésének nem feltétele a gazdasági végzettség megléte. A világ bármely pontjáról megnyithatja ügyfélszámláját és nyereségre tehet szert az árfolyamok ingadozását kihasználva.
  • Azáltal, hogy CFD instrumentként kereskedik a részvényekkel, változatosabbá teheti portfólióját és nyereségre tehet szert a részvények árfolyamának emelkedése vagy esése révén.
  • Kérem, adja meg elérhetőségeit a fenti táblázatban, majd kovácsoljon előnyt a részvényekkel való kereskedésből egyedi 1-on-1 tréningünk segítségével.

 

  

Kereskedési figyelmeztetés:

 

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. A lakossági befektetői számlák 75,6 %-án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

 

Befektetési Szolgáltató Zrt.

1072 Budapest, 
Rákóczi út 42.

H - P: 9:00 - 18:00
Szo - V: zárva

tel: +361 880 8400 | fax: +361 880 8440
email: strategy@ebrokerhaz.hu

 

 

Az EBROKERHOUSE és a Trade GM által kínált termékekhez és szolgáltatásokhoz való hozzáférést – beleértve a pénzügyi eszközöket is – az eBrókerház Befektetési Szolgáltató Zrt. (H-1072 Budapest, Rákóczi út 42.) biztosítja, melynek tevékenységét a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete a III/73.059/2000., illetve a III/73.059-4/2002. számú határozatával engedélyezte és a Magyar Nemzeti Bank felügyeli.

Az eBrókerház Befeketetési Szolgáltató Zrt. az Ügyfelei által az EBROKERHOUSE Online Kereskedési Platformon keresztül megadott megbízásokat az Interactive Brokers LLC. (székhely: Two Pickwick Plaza, Greenwich, CT 06830) felé,míg a Trade GM Trader online kereskedési platformon keresztül megadott megbízásokat a Temple Capital PTY Ltd. (székhely: 377 Rivonia Boulevard, Rivonia Sandton, 2128, South Africa) felé továbbítja végrehajtás céljából.


A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. A lakossági befektetői számlák 68,00 %-án veszteség keletkezik ennél a szolgáltatónál történő CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát. A tájékoztatóban található anyagok kizárólag reklám és marketing célokat szolgálnak és semmilyen esetben sem tekinthetőek – sem kifejezetten, vagy hallgatólagosan, sem közvetve vagy közvetlenül – pénzügyi eszközre vonatkozó befektetési tanácsnak, ajánlatnak, vagy befektetési stratégiára vonatkozó javaslatnak. Továbbá kérjük, hogy bizonyosodjon meg arról, hogy befektetéseinek aktív kezeléséhez elegendő idővel rendelkezik-e. A CFD-k származékos pénzügyi eszközök, melyek árát annak a mögöttes terméknek az árából származtatják, amelyre a CFD vonatkozik (például deviza, áru, indexek, részvény stb.). A származékos pénzügyi eszközök (pl. CFD) és az érintett piacok rendkívül volatilisek lehetnek. A mögöttes termékek árai, és ezek hatására a CFD-k árai gyorsan és széles tartományban, előre nem látható eseményekre, vagy a körülményekben bekövetkezett változásokra reagálva változhatnak, beleértve a gazdasági hatásokat, melyek egyike sem ellenőrizhető sem az ügyfelek, sem az EBROKERHOUSE által. A feltüntetett árak és információk a piaci körülmények függvényében gyorsan változhatnak. Amikor Ön a lakhelyétől különböző ország devizájában denominált Forex, vagy CFD pozícióba fektet be, számolnia kell a különböző devizák közötti konverzióval, melyek lehetnek akár pozitív, akár negatív hatásúak. A fenti hirdetésben megjelenített, múltbeli teljesítményre vagy szimulált múltbeli teljesítményre vonatkozó mutatók nem jelentenek előrejelzést jövőbeli eredményekre vonatkozóan. A hirdetésekben kereskedőként megjelenített személyek neve, képe, személyes adatai kizárólag prezentációs és illusztrációs célokat szolgálnak, és nem feltétlenül tartoznak tényleges kereskedési tevékenységet végző személyekhez (a valós adatok adatvédelmi célból bizalmasan kerülnek kezelésre). Minden, a hirdetésben szereplő kereskedő által kinyilvánított vélemény nem valós kijelentés, hanem egy adott eszköz valós múltbeli teljesítményére és azzal kapcsolatos kereskedési tapasztalatra vonatkozó utalás. Minden megjelenített ügylet valódi múltbeli eseményt ábrázol, de semmilyen formában nem indikáció bármely ügyfél korábbi és/vagy jövőbeni ügyleteire, illetve kereskedésére vonatkozóan.