1 eBrókerház - Kriptodeviza CFD-k
Kriptodeviza CFD-k
Kriptodeviza CFD-k

Tanulja meg, hogyan fektethet kriptodevizákba CFD-k formájában, és miképp használhatja ki az árak változásait. A kriptodeviza piac folyamatosan bővül, és sok lehetőséget kínál a tájékozott online kereskedők számára.

 

Ezekkel a népszerű, forradalmi instrumentumokkal bővítettük több száz CFD instrumentumunkat, melyek között részvény, nyersanyag, index, deviza és ETF alapúak találhatóak. A CFD-k tőkeáttétellel kereskedhetőek és segítségükkel előnyt kovácsolhat az ingyenes információs forrásokból, és frissítésekből. 


A kriptovaluták olyan digitális valuták, amelyek célja a csereközeg. A kriptográfia segítségével nyomon követik a vásárlásokat és az átutalásokat, az internetre támaszkodva garantálják értéküket és megerősítik a tranzakciókat. A legismertebb kriptovaluta természetesen a Bitcoin, de más népszerű lehetőségek között szerepel a Litecoin és a Ripple.
Az ár minden pontja után a megadott irányba mozog, a megvásárolt vagy eladott egységek számának többszöröse fizet. Ha azonban az ár a vártnál ellentétes irányba mozog, veszteséget fog viselni.


A kriptovaluta CFD lehetővé teszi, hogy előre jelezze az egyes kriptovaluták jövőbeni értékváltozását. Számos CFD lehetővé teszi, hogy szerződéseket nyújtsanak a kriptodeviza teljesítményéről általában amerikai dollárhoz viszonyítva, de néhány szolgáltató kripto / kripto CFD-ket is kínál.

 

CFD Kriptodeviza kereskedés 

 

 

Az elmúlt években exponenciálisan bővülő kriptodevizák népszerűségével, egyre többen ismerik fel az általuk képviselt lehetőségeket. A CFD formájában kriptodevizával történő kereskedés során - mint például a Bitcoin, a Litecoin és a Ripple - a kereskedőknek tényleges vásárlás nélkül van lehetőségük a befektetésre. A kriptodeviza CFD-k tőkeáttételes kereskedése során kihasználhatja az informatív - és oktatási eszközök széles skálájában rejlő lehetőségeket. 

  

A kriptodeviza kereskedés jellemzői: 

  

  • Különböző kriptodevizákkal kereskedhet CFD-k formájában, anélkül, hogy fizikailag megvásárolná azokat.
  • A tőkeáttétel segítségével növelheti kereskedési erejét (ahol ezt a helyi jogszabályok lehetővé teszik).
  • Ingyenesen hozzáférhet az információs forrásainkhoz - piaci hírekhez, frissítésekhez, napi elemzésekhez és még sok minden máshoz.

 

Jelenleg ez a termék a platformon nem elérhető. 

 

Kereskedési figyelmeztetés:

 

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. A lakossági befektetői számlák 75,6%-án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

 

Befektetési Szolgáltató Zrt.

1072 Budapest, 
Rákóczi út 42.

H - P: 9:00 - 18:00
Szo - V: zárva

tel: +361 880 8400 | fax: +361 880 8440
email: strategy@ebrokerhaz.hu

 

 

Az EBROKERHOUSE és a Trade GM által kínált termékekhez és szolgáltatásokhoz való hozzáférést – beleértve a pénzügyi eszközöket is – az eBrókerház Befektetési Szolgáltató Zrt. (H-1072 Budapest, Rákóczi út 42.) biztosítja, melynek tevékenységét a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete a III/73.059/2000., illetve a III/73.059-4/2002. számú határozatával engedélyezte és a Magyar Nemzeti Bank felügyeli.

Az eBrókerház Befeketetési Szolgáltató Zrt. az Ügyfelei által az EBROKERHOUSE Online Kereskedési Platformon keresztül megadott megbízásokat az Interactive Brokers LLC. (székhely: Two Pickwick Plaza, Greenwich, CT 06830) felé,míg a Trade GM Trader online kereskedési platformon keresztül megadott megbízásokat a Temple Capital PTY Ltd. (székhely: 377 Rivonia Boulevard, Rivonia Sandton, 2128, South Africa) felé továbbítja végrehajtás céljából.


A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. A lakossági befektetői számlák 68,00 %-án veszteség keletkezik ennél a szolgáltatónál történő CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát. A tájékoztatóban található anyagok kizárólag reklám és marketing célokat szolgálnak és semmilyen esetben sem tekinthetőek – sem kifejezetten, vagy hallgatólagosan, sem közvetve vagy közvetlenül – pénzügyi eszközre vonatkozó befektetési tanácsnak, ajánlatnak, vagy befektetési stratégiára vonatkozó javaslatnak. Továbbá kérjük, hogy bizonyosodjon meg arról, hogy befektetéseinek aktív kezeléséhez elegendő idővel rendelkezik-e. A CFD-k származékos pénzügyi eszközök, melyek árát annak a mögöttes terméknek az árából származtatják, amelyre a CFD vonatkozik (például deviza, áru, indexek, részvény stb.). A származékos pénzügyi eszközök (pl. CFD) és az érintett piacok rendkívül volatilisek lehetnek. A mögöttes termékek árai, és ezek hatására a CFD-k árai gyorsan és széles tartományban, előre nem látható eseményekre, vagy a körülményekben bekövetkezett változásokra reagálva változhatnak, beleértve a gazdasági hatásokat, melyek egyike sem ellenőrizhető sem az ügyfelek, sem az EBROKERHOUSE által. A feltüntetett árak és információk a piaci körülmények függvényében gyorsan változhatnak. Amikor Ön a lakhelyétől különböző ország devizájában denominált Forex, vagy CFD pozícióba fektet be, számolnia kell a különböző devizák közötti konverzióval, melyek lehetnek akár pozitív, akár negatív hatásúak. A fenti hirdetésben megjelenített, múltbeli teljesítményre vagy szimulált múltbeli teljesítményre vonatkozó mutatók nem jelentenek előrejelzést jövőbeli eredményekre vonatkozóan. A hirdetésekben kereskedőként megjelenített személyek neve, képe, személyes adatai kizárólag prezentációs és illusztrációs célokat szolgálnak, és nem feltétlenül tartoznak tényleges kereskedési tevékenységet végző személyekhez (a valós adatok adatvédelmi célból bizalmasan kerülnek kezelésre). Minden, a hirdetésben szereplő kereskedő által kinyilvánított vélemény nem valós kijelentés, hanem egy adott eszköz valós múltbeli teljesítményére és azzal kapcsolatos kereskedési tapasztalatra vonatkozó utalás. Minden megjelenített ügylet valódi múltbeli eseményt ábrázol, de semmilyen formában nem indikáció bármely ügyfél korábbi és/vagy jövőbeni ügyleteire, illetve kereskedésére vonatkozóan.