1 eBrókerház - Tőzsdei Részvények
Tőzsdei Részvények
Tőzsdei Részvények

A részvény kereskedelem jó befektetési forma, mivel lehetővé teszi, hogy kétféle módon pénzt keressen.

A New York-i Értéktőzsde (NYSE) a világ legnagyobb tőzsdéje a tőzsdei értékpapírok piaci kapitalizációja szempontjából.


A NYSE az egyetlen olyan tőzsde, amely egyedülálló struktúrát kínál, amely a legújabb és leggyorsabb technológiai technikákat ötvözi azzal az előnnyel, hogy valódi kereskedők vásárolhassanak és eladhassanak a kereskedési padlón. Ez a speciális kombináció biztosítja a kereskedők számára a legmélyebb likviditási készleteket és a legkevésbé ingadozó vállalatokat a globális tőzsdékben. Ezen okok miatt a befektetők a NYSE-re néznek a válság és a globális gazdasági bizonytalanság idején.
Hét likvid piacot működtet a NYSE, amely lehetőséget kínál a befektetőknek részvények, tőzsdén forgalmazott alapok (ETF), opciók és kötvények kereskedelmére. Ez magában foglalja a négy különálló tőzsdét, amelyek mindegyikét kifejezetten az ETF és a vállalati kibocsátók kiszolgálására tervezték, és jobb és több lehetőséget kínálnak a kereskedők számára, valamint a befektetési módjuknak. A NYSE a legmegbízhatóbb tőzsde a világon, olyan piaci modellel büszkélkedhet, amely a legmagasabb piaci előírásokat biztosítja a befektetők és a nagyvállalatok számára.
A NYSE innovatív, korszerű kereskedelmi alapon büszkélkedhet, lehetővé téve a cégek számára a hozzáférést az összes NYSE piacra. Az ügyfelek megbízásai hatékonyabban és eredményesebben képviselik a brókereket, így a piaci központok és a kereskedelmi információk hozzáférhetőbbé válnak. A környezet fejlesztése egy megbízhatóbb hálózattal rendelkezik, amely növeli a bróker képességét a NYSE-piac digitális és fizikai vonatkozásában egyaránt.


Tőzsdei részvényekkel történő kereskedés előnyei


A részvény kereskedelem jó befektetési forma, mivel lehetővé teszi, hogy kétféle módon pénzt keressen. Mind a vásárlási és tartózkodási, mind a napi kereskedők alacsony és magas eladási szándékokat keresnek - a gondosan kiválasztott részvények növekedésére támaszkodnak, amelyek piacra kerülnek. Más befektetők olyan társasági részvényeket vásárolnak, amelyek osztalékot fizetnek, és egyenletesebb, lassabb pénzáramlást kínálnak.
A részvénykereskedelem további előnye, hogy ellensúlyozhatja az infláció hatásait. A múltban az állomány éves megtérülési rátája átlagosan 10% volt, míg az inflációs ráta 2,9% volt. Ez hosszabb befektetési időhorizontot jelent, azaz a készletek megtarthatók, bár értékük időről időre csökkenhet.

 

Kereskedési figyelmeztetés:

 

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. A lakossági befektetői számlák 75,6 %-án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

 

Befektetési Szolgáltató Zrt.

1072 Budapest, 
Rákóczi út 42.

H - P: 9:00 - 18:00
Szo - V: zárva

tel: +361 880 8400 | fax: +361 880 8440
email: strategy@ebrokerhaz.hu

 

 

Az EBROKERHOUSE és a Trade GM által kínált termékekhez és szolgáltatásokhoz való hozzáférést – beleértve a pénzügyi eszközöket is – az eBrókerház Befektetési Szolgáltató Zrt. (H-1072 Budapest, Rákóczi út 42.) biztosítja, melynek tevékenységét a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete a III/73.059/2000., illetve a III/73.059-4/2002. számú határozatával engedélyezte és a Magyar Nemzeti Bank felügyeli.

Az eBrókerház Befeketetési Szolgáltató Zrt. az Ügyfelei által az EBROKERHOUSE Online Kereskedési Platformon keresztül megadott megbízásokat az Interactive Brokers LLC. (székhely: Two Pickwick Plaza, Greenwich, CT 06830) felé,míg a Trade GM Trader online kereskedési platformon keresztül megadott megbízásokat a Temple Capital PTY Ltd. (székhely: 377 Rivonia Boulevard, Rivonia Sandton, 2128, South Africa) felé továbbítja végrehajtás céljából.


A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. A lakossági befektetői számlák 68,00 %-án veszteség keletkezik ennél a szolgáltatónál történő CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát. A tájékoztatóban található anyagok kizárólag reklám és marketing célokat szolgálnak és semmilyen esetben sem tekinthetőek – sem kifejezetten, vagy hallgatólagosan, sem közvetve vagy közvetlenül – pénzügyi eszközre vonatkozó befektetési tanácsnak, ajánlatnak, vagy befektetési stratégiára vonatkozó javaslatnak. Továbbá kérjük, hogy bizonyosodjon meg arról, hogy befektetéseinek aktív kezeléséhez elegendő idővel rendelkezik-e. A CFD-k származékos pénzügyi eszközök, melyek árát annak a mögöttes terméknek az árából származtatják, amelyre a CFD vonatkozik (például deviza, áru, indexek, részvény stb.). A származékos pénzügyi eszközök (pl. CFD) és az érintett piacok rendkívül volatilisek lehetnek. A mögöttes termékek árai, és ezek hatására a CFD-k árai gyorsan és széles tartományban, előre nem látható eseményekre, vagy a körülményekben bekövetkezett változásokra reagálva változhatnak, beleértve a gazdasági hatásokat, melyek egyike sem ellenőrizhető sem az ügyfelek, sem az EBROKERHOUSE által. A feltüntetett árak és információk a piaci körülmények függvényében gyorsan változhatnak. Amikor Ön a lakhelyétől különböző ország devizájában denominált Forex, vagy CFD pozícióba fektet be, számolnia kell a különböző devizák közötti konverzióval, melyek lehetnek akár pozitív, akár negatív hatásúak. A fenti hirdetésben megjelenített, múltbeli teljesítményre vagy szimulált múltbeli teljesítményre vonatkozó mutatók nem jelentenek előrejelzést jövőbeli eredményekre vonatkozóan. A hirdetésekben kereskedőként megjelenített személyek neve, képe, személyes adatai kizárólag prezentációs és illusztrációs célokat szolgálnak, és nem feltétlenül tartoznak tényleges kereskedési tevékenységet végző személyekhez (a valós adatok adatvédelmi célból bizalmasan kerülnek kezelésre). Minden, a hirdetésben szereplő kereskedő által kinyilvánított vélemény nem valós kijelentés, hanem egy adott eszköz valós múltbeli teljesítményére és azzal kapcsolatos kereskedési tapasztalatra vonatkozó utalás. Minden megjelenített ügylet valódi múltbeli eseményt ábrázol, de semmilyen formában nem indikáció bármely ügyfél korábbi és/vagy jövőbeni ügyleteire, illetve kereskedésére vonatkozóan.