Indexek
Indexek

 

A nagyobb piaci indexek kereskedése már közel fél évszázada népszerű a befektetők körében, ám az egyéni kereskedők számára nem mindig volt elérhető. Fejlett technológiánknak köszönhetően kedvenc indexei széles skálájával kereskedhet CFD-k formájában.

A CFD kereskedés népszerűsége nőtt az elmúlt években és manapság már minden kereskedő számára elérhető (ahol a helyi szabályozások ezt engedik). Az árkülönbözetre szóló megállapodások (CFD) segítségével a kereskedők pénzügyi termékek – például indexek és nyersanyagok – széles körébe fektethetnek anélkül, hogy fizikailag birtokolnák azokat. A CFD-k népszerű, sokat kereskedett termékek – általában határidős szerződések – ármozgásait követik, és lehetővé teszik, hogy az egyéni kereskedők bevett kereskedési eszközök, mint például technikai és fundamentális elemzések segítségével kihasználhassák a piaci irányzatokat. 

 

 

Tudta-e?

 

A devizapiachoz hasonlóan a CFD-k is egyre népszerűbbek a befektetők körében a tőkeáttétel használatának köszönhetően. Ez azt jelenti, hogy vásárlóerejét kis befektetéssel is maximalizálhatja, akár 200-szorosára növelve azt, miközben csak az eredeti befektetését teszi kockára. 

 

 

A CFD kereskedés előnyei

 

Befektetési Szolgáltató Zrt.

1054 Budapest,
Szabadság tér 14.

H - P: 9:00 - 18:00
Szo - V: zárva

tel: +361 880 8400 | fax: +361 880 8440
email: support@ebrokerhaz.hu